Перейти до основного вмісту

Публікації

Показано дописи з листопада 12, 2016

Посвята в першокласники

Дім -Дімич :   Шановні пане та панове! Ми раді вітати Вас на цьому святі! Сьогодні в нашому Царстві Знань урочиста церемонія «Посвята в першокласники», яку я оголошую… Діти, а ви мене впізнали?( звучить мелодія з мультфільму “Фіксікі”). Так, я — Дім-Дімич.

Подорож у природу: урок-екскурсія. Спостереження за зимовими змінами в живій і неживій природі.

МЕТА : поглиблювати уявлення учнів про зміни в навколишньому середовищі взимку, живу природу й працю людей; формувати у дітей уявлення про природу взимку; розвивати в учнів природничу допитливість, уміння спостерігати і бачити красу природи взимку; виховувати бережливе ставлення до природничих багатств. ТИП УРОКУ :  засвоєння нових знань ФОРМА ПРОВЕДЕННЯ:  уявна екскурсія Обладнання: ілюстрації, сніжинки, зайчик – м'яка іграшка, білочка, гілочки дерев, паперові листочки,пазли, ноутбук.
Похвала - дуже тонкий , але   дієвий і педагогічний інструмент. Молоді вчителі не завжди знають, як правильно і ефективно похвалити учня. Сподіваємося, що їм допоможуть 10 золотих правил учительської  похвали.

Вчитель за допомогою яблук показала, як дітей ранить цькування

           Вчитель з британського Бірмінгема використав простий, але могутній фокус, щоб показати дітям жахливий ефект буллінга, тобто залякування та цькування. Роузі Даттон навчає дітей релаксації та духовному і розумовому збагаченню. Нещодавно вона розповіла про свій урок на сторінці Relax Kids Tamworth у Facebook.