Перейти до основного вмісту

Публікації

Показано дописи з жовтня 29, 2016

Відвідування музею вишивки

Унікальність цього закладу в тому, що створила його одна майстриня української вишивки виключно на основі своїх власних робіт. Музей інтерактивний, де можна  приміряти на собі вишиванки майстрині, розглядати роботи у темряві.  Білі нитки, які світяться у темряві - дітям запам'ятаються на довго. Вишивані картини, які світяться у темряві дуже сподобалися дітям.

Тарас Шевченко. Реве та стогне Дніпр Широкий...

Вступ        Урок з літературного читання в 4 класі за підручником В. Науменко на тему: « Тарас Шевченко. Реве та стогне Дніпр Широкий...»  спрямований на розвиток уміння виразно читати; вникати у кожне слово, думку поета; відчувати і передавати мелодику шевченківського слова, аналізувати прочитане.         Вчити дітей працювати з текстом і знаходити головне, допомагати знаходити незнайомі слова і опрацьовувати їх за допомогою словникової карти, тлумачних словників, знаходити інформацію по темі в інших джерелах.          Розвивати свої асоціації на тему та бути однією командою і працювати разом, допомагати один одному.           Виховувати любов до історії свого народу і поважати рідну мову.

Національне виховання молодших школярів засобами української літератури

Ключові слова: Національне виховання, уроки української літератури, діти початкових класів, твори українських письменників, громадянські педагоги.

Екскурсії до бібліотеки «Ключ від бібліотеки»

А також прийняли участь в акції «Подаруй  бібліотеці книгу »  та у фотоконкурсі «Дитина і книга»

Відвідування музею вишивки

Прогулянка до страусиної ферми

Метою прогулянки було ознайомити дітей з найбільшим птахом у світі, дізнатися вагу його яйця, як страуси виживають на волі і чому їх вид був на межі вимирання. Розвіяли міф, про те що, страуси ховають голову у пісок.

Майстер - клас з квілінгу

Наймодніша техніка рукоділля - квілінг. Графічний малюнок у поєднанні з колірною варіативністю. Мої діти - це вже вміють робити!!!

Свято казки

Мета. Підготувати дітей до Тижня казки у початковій школі, розвивати творчі здібності у дітей, сценічну майстерність, інтонацію, дикцію. Виховува­ти повагу до усної народної творчості, бажання читати казки та інші літера­турні твори.         Обладнання. Казкові герої, казкові телеграми, казкові предмети.

Відпочинок на лего-фабриці

Лего-фабрика - це навчально-розвиваючий центр, в якому діти відпочиваючи розвивали свою фантазію та дрібну моторику рук. Отримали задоволення та нові емоції.